Sieraden Uit Heeze, de Parel van Brabant

Rosa di Luca etalage

Rosa Di Luca neemt u mee in de Italiaanse wereld vol modetrends en internationale roem. De designers van Rosa Di Luca laten zich door dit wereldje inspireren en dat is goed te zien in de sieraden. Armbanden, kettingen, oorbellen en ringen, het zijn stuk voor stuk juweeltjes waar u van gaat schitteren. Zowel letterlijk als figuurlijk!

De sieradencollecties van Rosa Di Luca zijn gemaakt van 925 zilver gecombineerd met fonkelende zirkonia, parels, diamant en materialen als leer en katoen. Een fijne toevoeging voor ieder outfit!

Trendy, classic of eternity? Deze zilveren sieraden van Rosa Di Luca passen bij elke stijl en zijn daardoor makkelijk te combineren. Welkom in de wereld van Rosa Di Luca! De Italiaanse designers van Rosa Di Luca volgen de internationale trends op gebied van mode en accessoires op de voet. Inspiratie wordt wereldwijd opgedaan in fashionshows, op de catwalks, bij fashionista’s, celebrities maar ook op straat. De collecties van Rosa Di Luca zijn gemaakt van 925 zilver gecombineerd met fonkelende zirkonia’s, parels, diamanten en keramiek.

Daniel Vior etalage

Barcelona staat bekend om artistieke gebouwen en monumenten. Het Spaanse sieradenmerk Daniel Vior haalt zijn inspiratie uit deze stad. Als u rondloopt in Barcelona, dan wordt u direct aangetrokken tot diverse, bijzondere gebouwen. Bent u gek op deze vormen? Daniel Vior zult u dan verrassend aanspreken. Dit sieradenmerk is uniek omdat het gebruikmaakt van een bijzonder techniek: emailleren. Het versieringstechniek emailleren wordt steeds zeldzamer. Een laagje emaillepoeder in de gewenste kleur wordt ”vastgesmolten” op of in het sieraad. Zo ontstaan de mooie vormen in de oorbellen, ringen of hangers. Met een sieraad van Daniel Vior gaat uw gedachte terug naar het moment dat u in Barcelona stond.

Jéh Jewels etalage

Bij Jéh Jewels staan de woorden authentiek, stijlvol en tijdloos centraal. De sieraden zijn met liefde ontworpen en hebben een ambachtelijke uitstraling. Tijdloos design dat meer dan één seizoen meegaat, dat staat centraal bij Jéh Jewels.

Kenmerkend aan de collectie van Jéh Jewels is de mix van verschillende materialen en bewerkingen, met als resultaat een eigentijdse, eigenzinnige lijn. De combinatie van glanzend en geoxideerd zilver, evenals de gladde en ruwe zilverbewerkingen geven de sieraden een speels contrast. De combinatie van zilver en edelstenen maakt het kleurrijk en levendig, zoals de zilveren armbanden.

Al ruim 20 jaar ontwerpen moeder Coby van Buuren en dochter Elselien van Buuren de collecties zelf. In diverse ateliers wereldwijd worden de ontwerpen op ambachtelijke wijze vervaardigd. Veel handwerk zorgt ervoor dat ieder sieraad een authentieke uitstraling krijgt. Jéh Jewels gebruikt altijd hoogwaardige materialen, zoals 925 sterling zilver en echte edelstenen. Coby en Elselien hechten veel waarde aan duurzame productie.

Draag Jéh Jewels als eye-catcher bij speciale gelegenheden of gewoon bij uw alledaagse look.

‘Een Nederlands merk met internationale allure!’

De ontwerpen van deze Nederlandse designers worden bij diverse ateliers over de hele wereld vervaardigd. Oog voor detail, puur, een eigen stijl met smaak én passie voor het ambacht: ieder sieraad is authentiek en gemaakt met liefde. Tevens staat elk handgemaakt detail van de Jéh Jewels-producten voor kwaliteit. Jéh Jewels gebruikt altijd hoogwaardige materialen zoals 925 sterling (geoxideerd) zilver, G14K zilver verguld, gold filled, G14K goud en echte edelstenen en parels. Jéh Jewels neemt haar verantwoordelijkheid. We zijn van mening dat Trade niet zonder Fair kan. Alle mensen die over de wereld voor ons werken hebben recht op eerlijke arbeidsomstandigheden. Daar zorgen we voor! We hechten veel waarde aan duurzame productie en eerlijke arbeidsvoorwaarden. Daarom werken we altijd met een vast team en zoveel mogelijk gerecycled zilver.

Over Jéh

Jéh Jewels is een merk van Nederlandse bodem. Jéh is de afkorting van Jacoba Elisabeth Heemsbergen, de initialen van Coby van Buuren die Jéh Jewels 25 jaar geleden heeft opgericht. Jéh Jewels komt uit Maasland. De plek waar moeder en dochter inspiratie vinden voor het ontwerpen van de ambachtelijke en tijdloze sieraden. Allemaal met de unieke signatuur van Jéh Jewels: authentiek, stijlvol en duurzaam. En – heel belangrijk – met een groot draagcomfort. Laat je inspireren door de bijzondere collectie van Jéh Jewels!

see you etalage

Interesse in onze gedenksieraden betekent een aangrijpende tijd in uw leven. Onze sieraden kenmerken zich door het zichtbaar houden van as- of haarresten van uw dierbaren. Wij streven ernaar gedenksieraden te ontwerpen waarbij u, als drager, centraal staat en waarbij het gedenksieraad met recht een SIERAAD genoemd kan worden.

See You Gedenksieraden vindt zijn oorsprong in 1946 in het Limburgse Helden. De heer Leurs senior opent zijn eigen zaak die gestoeld is op zijn vakmanschap als horloge en klokkenmaker en zijn liefde voor het juweliersvak. Zijn dochter Marlies en tweelingzonen Loek en Rob treden aanvankelijk in vaders voetsporen. Alleen Rob blijft actief in het juweliersvak. Na een gedegen opleiding in binnen en buitenland opent Rob samen met zijn vrouw Marion in 1983 een eigen juwelierszaak in Someren.

In 2008 wordt door Rob het eerste See You gedenksieraad ontworpen, dat als zeer vooruitstrevend en spraakmakend wordt ontvangen. Er volgt dan ook een nominatie voor de International Funeral Award. Sinds 2014 is ook Claire, dochter van Rob en Marion, in de zaak actief. Zij onderhoudt de contacten met de inmiddels meer dan 500 verkooppunten. Anno 2015 zijn See You Gedenksieraden verkrijgbaar in Nederland, België, Duitsland, Engeland, Schotland, Wales en Ierland. CLIC by Suzanne: unieke aluminium designsieraden.

See You Memorial Jewelry – Memories deserve nothing less

Clic etalage

CLIC by Suzanne is een eigentijds Nederlands sieradenlabel dat zich onderscheidt door krachtige vormen en een bijzondere toepassing van materiaal en techniek. Rode draad in de collectie zijn het gebruik van aluminium, de vormentaal én de unieke, magnetische sluiting, die in ieder ontwerp op vernuftige wijze wordt toegepast.

Suzanne en haar team maken ieder CLIC-sieraad zelf, het is volledig handwerk. Puur vakmanschap! Het eigen atelier maakt bovendien maatwerk mogelijk. Heb je speciale wensen? Informeer naar de mogelijkheden, we denken graag met je mee.

CLIC matcht altijd

CLIC by Suzanne is stijlvol en tijdloos. Bijzonder is dat de ontwerpen blijven boeien door hun kracht, eenvoud en duidelijkheid in vormgeving. De sieraden passen zich bovendien moeiteloos aan aan iedere kledingstijl en zijn onderling perfect te mixen & matchen. Casual, gekleed, feestelijk of sportief; CLIC past altijd bij je outfit en is draagbaar op íeder moment van de dag en week. Zoals wij stellen:

‘It’s Monday. Don’t forget to be awesome.’

Stones in Style etalage

Stones in Style – moderne sieradencollecties van edelstenen en zoetwaterparels, gecombineerd met 925 zilver gerodineerd en verguld. Mooie sieraden zijn een verleidingskunst en dienen vooral draagbaar, onderscheidend, kleurrijk, individueel en betaalbaar te zijn. Hoofdthema zijn de kleurgroepen die per seizoen wisselen. De hoogwaardige sieraden worden in eigen atelier in Nederland ontworpen en gemaakt. Onze filosofie: heerlijke sieraden maken, liefde voor de natuur en vooral veel plezier ! Volg je hart en laat je inspireren.

Stones in Style is een Nederlands bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen van moderne sieraden van edelstenen en zoetwaterparels. 2 keer per jaar een nieuwe collectie ontworpen en handmatig vervaardigd. Stones in Style levert aan meer dan 400 juweliers en galerieen in Europa en staat jaarlijks op de Tendence Frankfurt, Inhorgenta München en Out of the Box Utrecht. 

Volgens oprichter Marc Kolsters hebben sieraden alles te maken met schoonheid en de kunst van het verleiden: “het is voor ons team een uitdaging om de consument en juweliers telkens weer te verleiden met nieuwe creaties. Een herkenbare stijl van mooie sieraden uit natuurlijke hoogwaardige natuurlijke materialen gecombineerd met zilver gerodineerd en verguld. Kleuren zijn voor onze collecties bepalend; zowel de edelsteen en de zoetwaterparel-collectie zijn leverbaar in 6 kleurgroepen, die ieder seizoen weer veranderen. De juwelier haalt met ons een kleurrijke en vernieuwende collectie in huis waar hij zich ten opzichte van de concurrentie goed mee kan onderscheiden.”

Marc Kolsters (1964)  Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest in de internationale handel, wilde hij in 1994 zijn hart volgen en zich bezighouden met de mooie dingen in het leven en de schatten die in de natuur verborgen liggen. Hij was gefascineerd van edelstenen en zoetwaterparels, zilver en goud, hun uitzonderlijke kleurvariaties, uitstraling en tijdloze puurheid en besloot in 1995 samen met zijn vrouw Ingrid Stones in Style op te richten.

Sanne Kickken etalage

Sanne is goudsmid in Zuid Limburg, zij is altijd op zoek naar dat mooie sieraad dat voor de draagster bijzonder is en zij vindt het een uitdaging om voor haar klanten een sieraad te ontwerpen en edele metalen te combineren met edelstenen of parels. Het mooie maakt ons gelukkig! De door Sanne gemaakte bijzondere gouden oorsieraden in combinatie met parel of edelstenen zijn hier een voorbeeld van en zijn populair.