Sieraden Van Design tot Klassiek

Sieraden: Van design tot klassiek, van exclusief tot modieus. Onze sieraden zijn draagbaar voor iedereen!

logo Bastian Inverun_300x100

De sieraden van Bastian Inverun worden als sinds 1974 gemaakt en altijd in de hoogste afwerkingkwaliteit. Het vergt liefde voor detail en groot vakmanschap om zilveren sieraden zoals deze te produceren. Door enkel het gebruik van natuurlijke materialen als zilver, diamant, parels en edelstenen worden er door Bastian alleen hoogwaardige kwaliteit sieraden gemaakt maar tegen een betaalbare prijs! De bastian inverun-collectie biedt de juiste sieraden voor elke gelegenheid: als bruidsjuweel voor de ene, zeer speciale dag of de passende ketting voor een culturele gelegenheid of gewoon het juiste hoogtepunt voor uw dagelijkse outfit.

Inverun… Inverun staat in het Latijn voor o.a. de woorden ingenieus, echt en uniek, precies het concept waar Bastian Inverun voor staat!

De sieraden van Bernstein zijn niet alleen bijzonder om te krijgen, maar ook een genot om te geven. Maak je moment speciaal met deze mooie collectie gouden sieraden die gezet zijn met briljant. De collectie bestaat uit hangers, ringen en oorsieraden in geel en witgoud. Er zijn ringen die voor ieder moment geschikt zijn.  Bernstein heeft ook een prachtige collectie verlovingsringen. Wil je de grote vraag gaan stellen, maar die dan af met een prachtige fonkelende ring.

logo Clic_300x300

CLIC by Suzanne  is een eigentijds Nederlands sieradenlabel dat zich onderscheidt door krachtige vormen en een bijzondere toepassing van materiaal en techniek. Rode draad in de collectie zijn het gebruik van aluminium, de vormentaal én de unieke, magnetische sluiting, die in ieder ontwerp op vernuftige wijze wordt toegepast.

CLIC by Suzanne is stijlvol en tijdloos. Bijzonder is dat de ontwerpen blijven boeien door hun kracht, eenvoud en duidelijkheid in vormgeving. De sieraden passen zich bovendien moeiteloos aan aan iedere kledingstijl en zijn onderling perfect te mixen & matchen. Casual, gekleed, feestelijk of sportief; CLIC past altijd bij je outfit en is draagbaar op íeder moment van de dag en week. Clic sieraden zijn nikkel vrij en dus ook allergie vrij.

Barcelona staat bekend om artistieke gebouwen en monumenten. Het Spaanse sieradenmerk Daniel Vior haalt zijn inspiratie uit deze stad. Als u rondloopt in Barcelona, dan wordt u direct aangetrokken tot diverse, bijzondere gebouwen. Bent u gek op deze vormen? Daniel Vior zult u dan verrassend aanspreken.

Bij Jéh Jewels staan de woorden authentiek, stijlvol en tijdloos centraal. De sieraden zijn met liefde ontworpen en hebben een ambachtelijke uitstraling. Tijdloos design dat meer dan één seizoen meegaat, dat staat centraal bij Jéh Jewels.

Al ruim 20 jaar ontwerpen moeder Coby van Buuren en dochter Elselien van Buuren de collecties zelf. In diverse ateliers wereldwijd worden de ontwerpen op ambachtelijke wijze vervaardigd. Veel handwerk zorgt ervoor dat ieder sieraad een authentieke uitstraling krijgt. Jéh Jewels gebruikt altijd hoogwaardige materialen, zoals 925 sterling zilver en echte edelstenen. Coby en Elselien hechten veel waarde aan duurzame productie.

Rosa Di Luca neemt u mee in de Italiaanse wereld vol modetrends en internationale roem. De designers van Rosa Di Luca laten zich door dit wereldje inspireren en dat is goed te zien in de sieraden. Armbanden, kettingen, oorbellen en ringen, het zijn stuk voor stuk juweeltjes waar u van gaat schitteren. Zowel letterlijk als figuurlijk! De sieradencollecties van Rosa Di Luca zijn gemaakt van 925 zilver gecombineerd met fonkelende zirkonia, parels, diamant en materialen als leer en katoen. Een fijne toevoeging voor ieder outfit!

logo Rosa di Luca_300x100

Sanne is goudsmid in Zuid Limburg, zij is altijd op zoek naar dat mooie sieraad dat voor de draagster bijzonder is en zij vindt het een uitdaging om voor haar klanten een sieraad te ontwerpen en edele metalen te combineren met edelstenen of parels. Het mooie maakt ons gelukkig! De door Sanne gemaakte bijzondere gouden oorsieraden in combinatie met parel of edelstenen zijn hier een voorbeeld van en zijn populair.

Memories deserve nothing less

Interesse in onze gedenksieraden betekent een aangrijpende tijd in uw leven. Onze sieraden kenmerken zich door het zichtbaar houden van as- of haarresten van uw dierbaren. Wij streven ernaar gedenksieraden te ontwerpen waarbij u, als drager, centraal staat en waarbij het gedenksieraad met recht een SIERAAD genoemd kan worden.

logo See You_300x100
logo Sparkling Jewels_300x100

Welkom in  de wereld van Sparkling Jewels. Sparkling Jewels wordt ontwikkeld in Nederland, het design focust zich op sieraden die met een kleine aanpassing op iedere outfit aangepast kunnen worden. Ze zijn draagbaar voor ieder vrouw van jong tot oud.

Mix en Match met half edelstenen om je eigen unieke set samen te stellen, voor iedere gelegenheid, van sportief trendy tot feestelijk. Sparkling Jewels bestaat uit oorsieraden, armbanden en hangers. Door het gebruik van vele edelstenen in alle kleuren is dit een top merk om snel je look aan te passen aan het seizoen of vanuit je werk naar een feest.

Collectie 2018: Stijlvol – verrassend – kleurrijk – natuurlijk – veelzijdig

Stones in Style – moderne sieradencollecties van edelstenen en zoetwaterparels, gecombineerd met 925 zilver gerodineerd en verguld. Mooie sieraden zijn een verleidingskunst en dienen vooral draagbaar, onderscheidend, kleurrijk, individueel en betaalbaar te zijn. Hoofdthema zijn de kleurgroepen die per seizoen wisselen. De hoogwaardige sieraden worden in eigen atelier in Nederland ontworpen en gemaakt. Onze filosofie: heerlijke sieraden maken, liefde voor de natuur en vooral veel plezier ! Volg je hart en laat je inspireren.

Stones in Style: designsieraden van eigen bodem!

Website logo Stones in Style
Silk-Logo

SILK Jewellery is het fashionable zilveren sieraden merk van Nederlandse bodem.

SILK biedt een brede collectie sterling zilveren armbanden, ringen, colliers en hangers voor mannen en vrouwen.

De zilveren sieraden staan bekend om het massieve karakter, de tijdloze stoere designs en verfijnde afwerking.

SILK zilver, staat voor een zeer solide kwaliteit. De sieraden worden geproduceerd met immense passie voor de kunst van het zilversmeden en met veel aandacht voor detail. Bijna alle SILK sieraden zijn gemaakt van massief zilver, de sieraden bevatten daardoor veel zilver en voelen dan vaak ook beduidend zwaar aan. Alle sieraden zijn van Sterling Zilver (925) gemaakt en voorzien van de wettelijk geldende keurtekens. Een overzicht van de wettelijke keurtekens vindt je ter informatie hier.

Geboorte artikelen

Nog altijd een origineel en veel gekozen cadeau zijn de kinderbestekjes en verzilverde spaarpotten. Desgewenst kunnen ze gegraveerd worden. De kinderbestekjes zijn van edelstaal en met verschillende afbeeldingen, zoals Nijntje en Rupsje nooit genoeg. Voor jongens en meisjes, zoals verzilverde spaarpotjes in de vorm van een voetbal schoen, een trein, een auto, een sjovel, en voor de meisjes een schaap, vlinder of lieverheersbeestje.