Horloges Blijf Eigentijds

Horloges: voor sommigen een sieraad, voor anderen een hobby of zelfs een noodzakelijk kwaad.

Maar voor iedereen zit er wel eentje in onze collectie. Elegante, stijlvolle uurwerken, unieke exemplaren of gewoon een betrouwbaar horloge.

Het horlogemerk Pulsar staat bekend om zijn buitengewone ontwerpen, hoogwaardige materialen en betrouwbare technieken. Onder het motto ‘Altijd een beetje meer; meer technologie en meer waarde’ profileert Pulsar zich.

Pulsar is het horlogemerk dat als eerste met een horloge kwam waar een calculator in zit. Tegenwoordig heeft Pulsar vier soorten collecties: sportief, klassiek, modern en avant-garde. Heeft u individualiteit hoog in het vaandel staan? Dan is Pulsar hét ideale horlogemerk voor u.

Pulsar, Tell It Your Way.

Het merk Lorus werd in 1982 voor het eerst op de markt gebracht en is een productie van het bekende merk SEIKO. Deze horloges waren vanaf dag één een groot succes. Dit komt omdat Lorus horloges niet alleen uiterst betaalbaar zijn, maar ook het verrassende design en de kwaliteit werken hier aan mee. De slogan van Lorus is dan ook: “een horloge dat u kunt vertrouwen”.

Website logo Danish Design

De naam zegt het al, Danish Design staat vooral bekend om zijn Deense stijl in de horloges. Eenvoud en elegantie staan centraal binnen het horlogemerk.

Door alleen gebruik te maken van de beste materialen kan Danish Design hoogwaardige kwaliteit garanderen bij al zijn horloges. De horloges geven u een elegante uitstraling en worden soms meer gezien als een sieraad dan als een horloge. Sier uw pols en profiteer tegelijkertijd van de functionaliteit van dit horloge.

Bij Danish Design maakt het niet uit of u op zoek bent naar een eenvoudig, elegant, sportief of tijdloos horloge. De collecties van Danish Design hebben dit allemaal!

De horloges van Jacob Jensen zijn de klassiekers van de toekomst. Met een aantal awards op zak heeft het Deense horlogemerk Jacob Jensen een grote naam in de horlogewereld weten te bemachtigen. De horloges stralen kracht en eenvoud uit. Zuivere lijnen, eenvoudige vormen en contrasten van licht en donker. Een uniek en puur ontwerp is ontwikkeld door Jacob Jensen (by himself) en het merk is uiteindelijk doorontwikkeld door zijn zoon Timothy Jensen. Jacob Jensen, een horlogemerk waar twee generaties aan hebben gewerkt.

Het eerste product van het merk Jacob Jensen was een polshorloge. Het horloge is opgenomen in de Design Study Collection van The Museum of Modern Art in New York.

Houdt u van puur, eenvoud en kracht? Jacob Jensen zijn dan dé horloges waar u verliefd op wordt.

Website logo Jacob Jensen

De kleurrijke horloges van Ice-Watch zijn tegenwoordig voor niemand meer onbekend. Dit vrolijke merk bevindt zich in de top van de bekendste horlogemerken in Nederland.

De horloges van Ice-Watch zijn gemaakt van plastic polyamide, polyurethaan of siliconen en zijn beschikbaar in verschillende kleuren en varianten. Elke seizoen brengt het vrolijke merk meerdere nieuwe collecties op de markt.

“Change, you can” is dan ook niet voor niets het bedrijfsmotto. Door diverse kleuren geeft Ice-Watch u de mogelijkheid bij elke look een ander horloge te dragen.

Voor ultiem draagcomfort zijn de horloges van Ice-Watch in drie verschillende maten; small, unisex en big.

Daarnaast biedt de Unisex collectie van Ice-Watch u de gelegenheid om hetzelfde horloge als uw partner te dragen.

Kies elke dag voor een nieuwe look met de horloges van Ice-Watch.

Geen standaard horloge meer voor u! De horloges van M&M Germany zijn uiterste geschikt voor u als het gaat om een bijzonder ontwerp. De horloges zijn vervaardigd van roestvrij edelstaal, uitgerust met een quartz-uurwerk en zijn anti-allergisch voor de huid.

George Plum is de creatieve inspirator achter M&M Germany en zijn idee van ontwerpen komt duidelijk terug in zijn horloges. Deze horloges zijn zeer opmerkelijk en vult uw horlogecollectie goed aan. Zo is het elke dag weer een avontuur. Gaat u voor de bijzondere horloges van M&M?

website logo M&M
Website logo Rolf Cremer

Levenslustige mensen zijn veelal verrukt op Rolf Cremer horloges. Ze hebben er vaak ook meerdere omdat ze plezier beleven aan de frisse kleuren en aparte designs. De levenslust straalt van de horloges af. Rolf Cremer-horloges staan voor: unieke en eigenzinnige en dynamische designs Elegant en vol levensgevoel dappere experimentele vormen krachtige karaktervolle kleuren Tijdloze designs goede kwaliteit voor lange levensduur.