Gedenksieraden Creëer je mooiste herinneringen

Wij zijn gespecialiseerd in gedenksieraden. Vaak zijn dit sieraden waar een vingerafdruk of as in verwerkt kan worden. Wij nemen hier de tijd voor en kunnen dit bespreken op afspraak. Zodat er in alle rust naar uw verhaal en wensen geluisterd kan worden.

Een vingerafdruk hoeft niet perse een droevige rede te hebben. Als herinnering aan de geboorte van uw kindje kunnen wij bijvoorbeeld ook een afdruk  nemen en deze verwerken in een sieraad.

Als ook in trouwringen die de eeuwige liefde symboliseren.

Gedenksieraden

Interesse in onze gedenksieraden betekent een aangrijpende tijd in uw leven. Onze sieraden kenmerken zich door het zichtbaar houden van as- of haarresten van uw dierbaren. Wij streven ernaar gedenksieraden te ontwerpen waarbij u, als drager, centraal staat en waarbij het gedenksieraad met recht een SIERAAD genoemd kan worden.

See You Gedenksieraden vindt zijn oorsprong in 1946 in het Limburgse Helden. De heer Leurs senior opent zijn eigen zaak die gestoeld is op zijn vakmanschap als horloge en klokkenmaker en zijn liefde voor het juweliersvak. Zijn dochter Marlies en tweelingzonen Loek en Rob treden aanvankelijk in vaders voetsporen. Alleen Rob blijft actief in het juweliersvak. Na een gedegen opleiding in binnen en buitenland opent Rob samen met zijn vrouw Marion in 1983 een eigen juwelierszaak in Someren.

In 2008 wordt door Rob het eerste See You gedenksieraad ontworpen, dat als zeer vooruitstrevend en spraakmakend wordt ontvangen. Er volgt dan ook een nominatie voor de International Funeral Award. Sinds 2014 is ook Claire, dochter van Rob en Marion, in de zaak actief. Zij onderhoudt de contacten met de inmiddels meer dan 500 verkooppunten. Anno 2015 zijn See You Gedenksieraden verkrijgbaar in Nederland, België, Duitsland, Engeland, Schotland, Wales en Ierland. CLIC by Suzanne: unieke aluminium designsieraden.

See You Memorial Jewelry – Memories deserve nothing less

Geboorte artikelen

Nog altijd een origineel en veel gekozen cadeau zijn de kinderbestekjes en verzilverde spaarpotten. Desgewenst kunnen ze gegraveerd worden. De kinderbestekjes zijn van edelstaal en met verschillende afbeeldingen, zoals Nijntje en Rupsje nooit genoeg. Voor jongens en meisjes, zoals verzilverde spaarpotjes in de vorm van een voetbal schoen, een trein, een auto, een sjovel, en voor de meisjes een schaap, vlinder of lieverheersbeestje.